TRACE MINERALS Kramtomi vaikiški probiotikai (30 tabl.)

Probiotikai ir pagalba virškinimui
NM3271

25.00Turime

Kramtomas probiotikas vaikams  – natūralus produktas, buvo sukurtas specialiai vaikams ir jo sudėtyje yra prebiotiko inulino ir 4 rūšys gyvybingų organizmų, įskaitant Bifido bakterijas ir Lakto bacilas, dažniausiai mažų ir didelių organizmų žarnynuose randamą bakteriją.

  • 3 milijardai aktyvių kultūrų vienoje porcijoje
  • Prebiotikų ir probiotikų kompleksas
  • Puikaus skonio
  • Sukurtas vaikams
  • Be GMO
  • Tinkamas vegetarams
  • Natūralus be glitimo

 

Liko 5

PatinkaPatinka
Patinka

Aprašymas

Žinoma, kad žarnynų floros sumažėjimą lemia daugelis veiksnių. Kai kurie iš šių veiksnių yra prasta mityba, ypač kai dietoje yra daug cukraus ir mažai skaidulų, vaistai, stresas, netgi kelionės. Sumažėjusi žarnyno flora gali sukelti netinkamą virškinimo sistemos veiklą bei praleisti vertingas maisto medžiagas nesuskaidytas ir neįsisavintas organizmo.

Todėl kasdienis probiotiko, tokio kaip kramtomas probiotikas vaikams, vartojimas gali palaikyti sveiką žarnyno bakterijų pusiausvyrą ir išlaikyti sveikai funkcionuojančią virškinimo sistemą. Yra skanus ir puikiai subalansuotas vaikams.

Vartojimas: Vaikams nuo 4 m. amžiaus po 1 kramtomąją tab. kasdien prieš valgį.

Sudedamosios dalys: saldiklis ksilitolis, inulinas, natūrali kvapioji medžiaga vynuogių, gyvybingų bakterijųmišinys: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium breve, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatorius E 570, lipnumą reguliuojanti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, saldiklis steviolio glikozidas.

Jums taip pat gali patikti…

Naujienas ir pasiūlymus gauk pirmas!UŽSAKYTI